Po tekmi v Kopru bo zažigala skupina Tabu

Mesec in še nekaj dni nas loči od tekme svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2023. Za dobro tekmovalno vzdušje bodo poskrbeli najboljši svetovni športni plezalci, med njimi tudi Janja Garnbret, a za izjemno glasbeno vzdušje po tekmi bo letos poskbela skupina Tabu.
Tekma svetovnega pokala v športnem plezanju bo od 8. do 9. septembra potekala v Kopru na novi steni Plus Climbing  Koper, kjer bodo najboljši tekmovalci preizkusili svoje sposobnosti v težavnostnem plezanju. Lani si je tekmo premierno ogledalo več tisoč ljubiteljev športnega plezanja in ne dvomimo, da vas bo precej tudi letos navijalo za slovenske plezalce. 
Koprska tekma ima nekaj, kar nimajo tekme podobnega formata drugje po svetu. Po koncu namreč organizatorji poskrbijo za glasbeno popestritev. Vzdušje po tekmi, to je po 22. uri, bodo nadaljevali člani priljubljene skupine Tabu, ki so se v DNK slovenske glasbene scene za večno zapisali z mnogimi hiti, ki bi jih težko prešteli na prste rok povprečne slovenske družine.


Kot so zapisali v objavi na Instagramu, je Tabu vse prej kot povprečen bend. "Tabu hoče še. Ustvarjati, trgati strune, se utapljati v potu pod odrskimi lučmi, želimo širiti našo glasbo še naprej in roko na srce, našo glasbo bi pogrešali mi in mnogi vi. Sveži, pomlajeni, polni novih idej in z veliko željo po druženju z vami." Sveži Tabujevci prihajajo v Koper z novo pevko Katarino. 

Vstopnico za tekmo in žur po njej že imate?


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji