Partnerji

CITYWALL


citywall    Citywall je podjetje, ki je v plezalni industriji prisotno že več kot 25 let. V letu 2021 smo uspešno zaključili več kot 36 projektov ter postavili kar 17.000 m2 plezalnih sten in drugih površin. Kot globalno podjetje smo prisotni na 6-tih celinah in ponudnik celovitih rešitev za:

  - Notranje in zunanje plezalne stene
  - Plezalne blazine Citymat
  - Plezalne stene za šole in vrtce
  - Opreme za igrišča
  - Samostoječe plezalne stolpe
  - Mobilne stolpe in balvane
  - Poliestrske volumne in lesene piramide

Popoln partner z ekipo izkušenih plezalcev
Ekipo Citywalla sestavljajo izkušeni plezalci z večletnimi izkušnjami v plezanju in načrtovanju plezalnih sten. Prepričani smo, da je razvoj naša gonilna sila, saj nenehno uvajamo nove rešitve in še naprej vodimo in razvijamo inovacije v plezalni industriji. Pri izvajanju projektov poskrbimo za praktično vse detajle: od načrtovanja plezalnih centrov do inženiringa, logistike, montaže, dizajna, do financiranja, svetovanja in poslovnega načrtovanja.


LAPIS


lapis    Prve oprimke Lapis je leta 1991začel sam izdelovati Aljoša Grom. Njegova strast do plezanja in postavljanja smeri na umetnih plezalnih stenah ga je vodila do lastne linije plezalnih oprimkov, ki vse od začetkov navdušujejo slovenske in svetovne športne plezalce. Svetovno prepoznavnost so njegovi oprimki dosegli, ko se je Aljoši pridružil Jaka Schlamberger, izkušen in uspešen podjetnik. Z Aljoševo strastjo in občutkom za plezanje in Jakovim poznavanjem poslovnega sveta, vodenja podjetja in blagovnih znamk sta skupaj zasnovala blagovno znamko Lapis, ki je danes prisotna in prepoznana po celem svetu.

Blagovna znamka Lapis obsega 2500 različnih oprimkov, volumnov in pripomočkov za trening. Najdete jih v najboljših plezalnih centrih po celem svetu. Na voljo so v spletni trgovini climb-holds.com, prodajajo po celem svetu. Vsi plezalni oprimki Lapis so načrtovani in proizvedeni v skladu z varnostnima standardoma EN 12572-3 in EN 71-3.


Generalni sponzor


Veliki sponzor

Veliki sponzor

Soorganizator

Soorganizator


Ostali sponzorji in partnerji